Ο Περιηγητής σας είναι πολύ παλιός με αποτέλεσμα να μην είναι πλήρως συμβατός. Μάθετε περισσότερα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Βήμα 1: Συνδεθείτε αν έχετε ήδη λογαριασμό ή εγγραφείτε για να δημιουργήσετε τον δικό σας. Μπορείτε να το κάνετε είτε από την κεντρική σελίδα πάνω δεξιά είτε από το κάτω μέρος της αρχικής σελίδας όπου αναγράφετε η λεζάντα "Εγγραφή / Σύνδεση".

Βήμα 2: Μπορείτε τώρα, αφού έχετε συνδεθεί, να αναζητήσετε ελαστικά επιλέγοντας το Πλάτος Ελαστικού, την Αναλογία Διαστάσεων, τη Διάμετρο Ζάντας και την Αξιολόγηση Ταχύτητας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε από την αρχική σελίδα όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα είτε από την κατηγορία "Προϊόντα" από το μενού όπως φαίνεται στην δεύτερη εικόνα.


Βήμα 3: Εφόσον έχετε επιλέξει τα πιο πάνω γίνεται η αναζήτηση και εμφανίζονται τα ελαστικά με βάση τα στοιχεία που επιλέξατε. Μπορείτε να επιλέξετε ποσότητα για το ελαστικό που σας ενδιαφέρει. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε όσα ελαστικά από όσα μοντέλα θέλετε. Έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε και να αφαιρέσετε προϊόντα.

Βήμα 4: Αφού έχετε επιιλέξει τα προϊόντα που θα αγοράσετε, τώρα θα πρέπει να επιλέξετε από ποιο συνεργείο επιθυμείτε να εγκαταστείσετε τα ελαστικά σας καθώς και την ημέρα που θέλετε να γίνει η εγκατάσταση. Μπορείτε να αναζητήσετε συνεργεία με βάση την επαρχία ή τον ταχυδρομικό κώδικα.

Βήμα 5: Όταν επιλέξετε συνεργείο, θα μεταφερθείτε στο καλάθι αγορών σας όπου εμφανίζονται τα προϊόντα που επιλέξατε για αγορά. Έχετε την δυνατότητα να αφαιρέσετε προϊόντα και να ανανεώσετε την ποσότητα του προϊόντος. Αν έχετε κουπόνι, τότε πρέπει να εισάγετε τον αριθμό του κουπονιού. Εάν είστε έτοιμος, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "ΠΛΗΡΩΣΤΕ".

Βήμα 6: Τώρα θα επιλέξετε τα στοιχεία που θέλετε να αναγράφονται στο τιμολόγιο. Είτε θα αναγράφονται τα στοιχεία με τα οποία είχατε εγγραφεί είτε με άλλα στοιχεία τα οποία θα συμπληρώσετε στην δεύτερη επιλογή που σας δίνετε.

Βήμα 7: Μπορείτε να προχωρήσετε με την πληρωμή εισάγοντας τα ζητούμενα στοιχεία.

Βήμα 8: Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, θα πρέπει να εκτυπώσετε τα κουπόνια με τις αγορές σας ή να τα αποθηκεύσετε στην συσκευή σας. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούν τα κουπόνια αυτά στο συνεργείο την ημέρα της εγκατάστασης, αλλιώς η εγκατάσταση δεν θα είναι εφικτή. Αν η πληρωμή είναι επιτυχής τότε από την λεζάντα που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας θα μεταφερθείτε με ένα κλικ στα στοιχεία της παραγγελίας σας. Επίσης, τα στοιχεία παραγγελίας σας μπορείτε να τα βρείτε και από το Ιστορικό Παραγγελιών από το κάτω μέρος της σελίδας κάτω από την κατηγορία Λογαριασμός. Από εκεί μπορείτε να δείτε τα κουπόνια της παραγγελίας σας και να τα εκτυπώσετε ή να τα αποθηκεύσετε στο smartphone σας ή στο tablet σας.

Εντάξει!
Ο ιστοχώρος μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Περισσότερες Πληροφορίες